maandag 26 augustus 2019

Zwemles hattem

Bij zwembad De Watermulder wordt men opgeleid voor het zwem-ABC opgesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's. Bij Zwembad de Marke zijn we gestart met zwemlessen voor een speciale doelgroep; de Zwemlesplus groep. Wij hebben ons reguliere lesplan aangepast en .

Zwemschool Wezep is sinds november 20actief. Wij zijn destijds begonnen met het geven van zwemlessen in Wezep, maar sinds maart geven wij zwemles . Jongere kinderen kunnen de aanwijzingen nog wat minder goed begrijpen en opvolgen. Zwemles wordt in allerlei zwembaden en door allerlei organisaties .

In onze overdekte zwembaden geven wij zwemles aan kinderen vanaf jaar. Stadshagen, IJselmuiden, Kampen, Grafhorst, Dalfsen, Holtenbroek, Hattem, . Naast een zwemles vind je ook sportschool. Wij hebben ons kind ook van zwemles bij de Vrolijkheid gehaald.

Al onze zwemleskinderen ontvangen tijdens hun bezoek aan de zwemles een gekleurd armbandje. Het is de bedoeling dat deze tijdens het . Het zwembad in Hattem heeft twee baden, een wedstrijdbad en een instructiebad. Kinderen vanaf 4½ jaar kunnen bij De Marke al beginnen met zwemles.


Vanaf de leeftijd van jaar kunt u uw kind inschrijven voor het A-diploma. Dit kan aan de receptie van het zwembad tegen betaling van € inschrijfgeld. Het geven van zwemlessen aan kinderen en volwassenen (Zwem ABC). Sollicitatie Allround Zweminstructeur, Daendelseg 2A, 80DX Hattem. Wij noemen dit model overigens liever het Hattemse Model.


We zien ook de badjuffen nog steeds zwemles geven, maar dan niet in dienst . De actie loopt in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Hattem, Lochem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts