woensdag 7 augustus 2019

Spirituele kaarten

Volgens de wet van synchroniciteit is de kaart die je trekt op dit moment voor jou van belang. De spirituele dagkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die . Dit is de Spirituele Dagkaart die je getrokken hebt.

Over de Spirituele Dagkaarten: Deze kaartenset is helaas niet meer verkrijgbaar als kaartendeck. Het Spiritueel Alfabet kun je alleen en samen met anderen gebruiken. De kaarten zelf vertegenwoordigen geen macht en doen geen aanspraak op . Daarnaast hebben een aantal kaarten in de Grote Arcana een andere naam gekregen.

Zij is een Amerikaanse spiritueel psycholoog. Volgens helderziende paragnosten zijn spirituele kaarten een orakel met als doel: komen tot meer zelfinzicht. De kaarten zijn bedoeld om je bewust te maken . Het gebruik van deze Spirituele Inzichtkaarten en het effect dat ze op je kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat.


Trek een tarotkaart door op de kaart uit het tarotdeck van je voorkeur te klikken. Je kunt ook een kaart trekken uit decks die een andere symboliek kennen zoals . Toeval bestaat niet, op dat principe rust het gebruik en effect van deze spirituele dagkaarten. De wet van de synchroniciteit gebied dat de kaart die je op dit . Trek hier uw spirituele inzichtkaart van de dag of doe een andere kaartlegging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts