maandag 26 augustus 2019

Kickboksen voorburg

VOORBURG – Halim Haryouli heeft samen met Nabil en Hicham Boxing Group Voorburg opgericht. Maandag werden de eerste lessen gegeven in het . Boksen is een ideale manier om te trainen voor zowel afvallen als voor wedstrijden. LV-Boxing in Leidschendam en Voorburg bied trainingen voor jong en ou beginners en gevorderd. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelhei . Nu ook Kickboksen voor Vrouwen in de Wing Chun Kung Fu Tempel in het Mooof gebouw te Voorburg!


Kickboksen, boksen en cardio workouts voor vrouwen in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Leidschenveen. Een uitgebreid overzicht van kickboks scholen in Den Haag en de regio Haaglanden vind je hieronder. Boksen is een vechtsport waarbij alleen met de bokshandschoenen stoten op de tegenstander geplaatst mogen worden. Boksen is een jurysport, dus de jury . Voorburg - Het 15-jarige bokstalent Nabil Haryouli uit Voorburg,die vorig jaar kampioen werd op het NK Boksen (tot 63kg), heeft ook de titel op . Op oktober starten we ook in voorburg met kickbokslessen voor dames.


Wil je komen dan kun je dat hier aangeven. Cardio Kickboksen voor dames: Leidschendam-Voorburg. Georganiseerd door Team Moody : Boksen Kickboksen voor dames Den Haag.

Beste dames, Wonen jullie in de buurt? We zouden het heel leuk vinden als jij ook komt! Je kunt jezelf aanmelden door deel te nemen aan dit evenement. Kickboksen, boksen en cardio workouts voor vrouwen in Den Haag, Voorburg, Rijswijk… teammoody.


Wil jij jezelf leren te verdedigen en tegelijkertijd fit en sterk van geest worden dan zijn onze lessen alleen voor vrouwen misschien iets voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts