maandag 5 augustus 2019

Van maanenbad

Het Van Maanenba ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noor is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam. Openingstijden Van Maanenbad Van Maanenstraat in Rotterdam, alle Van Maanenbad openingstijden en koopavonden in Rotterdam.

Sportfondsen Rotterdam Noor Rotterdam, Netherlands. Sportfondsen Rotterdam Noor beter bekend. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Van Maanenbad in Rotterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Sportfondsenbad Noord wordt in de volksmond ook wel het Van Maanenbad genoem naar de straat waarin het is gevestigd.

Het buitenbad van het Van Maanenbad is weer open. Ook dit jaar kun je een seizoenkaart kopen om zo de hele zomer van ons buitenbad te genieten. Halverwege de jaren 'werd het Sportfondsen Rotterdam Noor in de volksmond het Van Maanenba door geldgebrek met sluiting bedreigd.


Spetter, spatter, spater, lekker kletteren in het water bij Sportfondsen Rotterdam Noord.

Met OneFit sport je voor slechts € 4- onbeperkt bij Van Maanenbad én andere sportscholen en studio's in heel Rotterdam! Het Van Maanenbad mag zich met het enige buitenbad van de stad “rijk” noemen. Drie tot vier maanden per jaar kunnen Rotterdammers zwemmen in de . Het Van Maanenbad in Rotterdam-Noord maakt kans om uitgeroepen te worden tot zwembad van het jaar. Rijksmonument Van Maanenbad weer open. Zwembad gemoderniseerd met behoud van historische details.


Oostelijk zwembad en Van Maanenbad Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts