vrijdag 16 augustus 2019

Yoga tab 3

Tijdens de IFA in Berlijn hebben we de kans gehad om met de drie nieuwe Lenovo Yoga Tab-modellen aan de slag te gaan. Een compleet overzicht van alle specificaties, reviews, nieuwtjes, prijzen en gebruikerservaringen van de Lenovo Yoga Tab met Android 5. In deze review kijken we uitgebreid naar de Lenovo Yoga Tab 10.

Het gaat hier om het tien inch-model. En maak kennis met de ultieme entertainmenttablet: de Yoga Tab Pro. Het adembenemende beeldscherm is perfect om altijd en . Maak kennis met de Yoga Tab Plus, de perfecte partner voor film- en tv-liefhebbers.

Deze tablet beschikt over een 2K IPS-beeldscherm met Technicolor Color . Kom meer te weten over de Yoga Tab 1 een 11-inch multimode-mediatablet met geweldige audiovisuele functies, een roteerbare camera en . Met de Lenovo Yoga Tab Pro bespreken we vandaag de nieuwste creatie op het gebied van Android-tablets van de Chinese fabrikant. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product. De laatst bekende laagste prijs was € 26op zaterdag november 2016.


De Yoga tab pro is een redelijke Android tablet, die opvalt door de ingebouwde projector. Het scherm en geluid zijn beide prima. Tablets zijn er in overvloe maar doorgaans erg saai qua ontwerp.


Lenovo heeft met de Yoga Tab Pro een bijzonder product neergezet, maar er zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts