maandag 12 augustus 2019

Zwembad zuiderpark vrij zwemmen

Spring naar Vrij zwemmen (buiten de schoolvakanties) - Zondag, 8. Vanaf jaar, Wedstrijdbad (alleen banen zwemmen). Op zoek naar een leuk cadeau voor een zwemliefhebber?

Koop een cadeaupas voor de Haagse zwembaden. Zwembad het Zuiderpark openingstijden, prijzen, adres en meer! Het water van de andere zwembaden wordt op woensdag extra verwarmd. Naast vrij zwemmen is het hier ook mogelijk om op woensdag, vrijdag en zondag .

Gezinnen en ouderen doen bij Zwembad Zuiderpark mee aan de leuke. In het zwembad kunt u vrij zwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten, zoals . Tijdens de herfstvakantie van zondag tot en met zaterdag oktober 20is zwembad het Zuiderpark geopend voor vrij zwemmen. In verband met onderhoud is het zwembad Zuiderpark gesloten in de voorjaarsvakantie.


Lessen van februari tot en met maart gaan hierdoor niet door. Zwembad Zuiderpark ligt rechtsonder tegen het Zuiderpark aan. Hofbad en het Zuiderpark elke dag open voor vrij zwem.


Zwembad de Waterthor is van juli tot en met augustus . Wij geven les in het Rijswijkse zwembad de Schilp (vrijdagavond) en in het.

De Haagse Watervrienden biedt in het Zuiderparkbad ook zwemlessen voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts