donderdag 29 augustus 2019

Yoga dordrecht

Lifestyle Studio met diverse yoga stylen, pilates trainigen, bootcamp en essentrics lessen. Ook voor Personal Traning, Lifestyle programma's, Sportvasten. Hoe zou het zijn als je wekelijks een moment voor jezelf neemt waardoor je lekker in je vel zit?

Werkt aan ontspanning, vitaliteit en je gezondheid? Yoga Point is dagen per week geopen en biedt verschillende soorten lessen aan o. Wist u dat u voor yoga in het centrum van Dordrecht terecht kunt? Bij Yoga Point kunt u elke dag verschillende yoga- en pilateslessen volgen .

Yoga lessen CoVita Dordrecht Ervaar een toegankelijke les waarbij de combinatie van inspanning en ontspanning centraal staat. Yoga tegen stress op vrijdag mei 20(zie lesaanbod). De studio is door de centrale ligging goed te bereiken vanuit Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, . Yogastudio in dordrecht centrum voor yin yoga, ashtanga yoga, vinyasa yoga, reiki in dordrecht, kinderyoga dordrecht.


Als Rotterdamse sinds 19woonachtig in Dordrecht. Geboren met een passie voor dans, ontdekte ik in 20yoga. Yoga was voor mij de missing link binnen . Naast de dagelijkse Yoga en Pilateslessen verzorgt Lifestyle Studio Dordrecht ook Workshops, weekenden en zelfs yoga en detox vakanties.


Bekijk het lesrooster voor yogalessen bij Lifestyle Studio Dordrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts