maandag 15 oktober 2018

Zwembad stadskanaal

Zwemmen, Fitnessen, Tennissen of Squashen in Stadskanaal? STADSKANAAL – Het zwembad in het Pagedal in Stadskanaal gaat op de schop. Daarbij wordt ook een conferentieruimte gerealiseerd. Stichting Zwembad Noord Stadskanaal Het buiten bad van Stadskanaal. Locatie Stadskanaal Vanaf oktober 20exploiteren wij het zwembad bij Sportcentrum Bruinsma in Stadskanaal.


Een klein bad van 12x5m en graden! Subtropisch Zwembad Pagecentrum, Stadskanaal , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, .

Zwembad in Stadskanaal, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . Stichting Zwembad Noord Stadskanaal, Stadskanaal. Open lucht zwembad in Stadskanaal Noord. In Westerwolde vindt u verschillende zwembaden.


Pagedal in Stadskanaal is voornemens de huidige zwemvoorzieningen grondig te renoveren. Het nieuwe, verfrissende concept voegt de . De openingstijden van Zwembad Noord Noorderdiep in Stadskanaal vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad Noord - op . Pagedal beschikt over een zwembad met voor ieder wat wils. Zwembad Noord in Stadskanaal, Noorderdiep 3 9501XC - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zwembad Noord - Rubriek Zwembad.


Het Pagecentrum in Stadskanaal krijgt een opknapbeurt. Onderdeel hiervan is één nieuw, multifunctioneel zwembad. Het sport- en recreatiecentrum Pagecentrum in Stadskanaal gaat op de schop.


Het krijgt een nieuw zwembad en meer ruimte voor conferenties. Bekijk de ligging van Zwembad Pagecentrum in Stadskanaal op de plattegrond op Zoover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts