vrijdag 5 oktober 2018

Grond trampoline

Een trampoline ingraven of niet, het is vaak een moeilijke keuze. Problemen zoals de waterafvoer, de soort grond die uitgegraven moet worden, de manieren . U moet hiervoor rekening houden met een aantal dingen, wat betreft de grond(soort).

Als de trampoline gelijk met de grond wordt ingegraven en er niet genoeg ruimte is om de lucht af te voeren springt de trampoline niet zo goed en slijt bovendien . Vind hier verschillende tips hoe u de trampoline moet ingraven, komt u er niet. Het grasmaaien wordt doordat de trampoline - cm boven de grond staat . In de grond zit vocht dat ervoor zorgt dat het trampolineframe en randkussen sneller verslijten en verweren.

Dit betekent dat inground trampolines over het . Het randkussen van een inground trampoline reikt tot aan de grond. De meeste trampolinemerken hebben een aangepast randkussen ontwikkeld voor de . Door een trampoline in te graven, maak je het speeltoestel een vast onderdeel van je tuin. Daarnaast veranker je de palen met pinnen stevig in de grond. Het ingraven van de trampoline wordt steeds populairder.


De trampoline kan dan zo boven de kuil geplaatst worden en blijft dan een stukje boven de grond. Dit laatste is ook nodig zodat de lucht tijdens het . Door de trampoline lager in de grond te plaatsen, staat de trampoline minder lelijk in het zicht.

Door eventueel planten voor de zichtlijn te plaatsen, valt de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts