dinsdag 9 oktober 2018

Tunturi mat

De Tunturi fitnessmat is een comfortabele trainingsmat met een dikte van cm. De mat is gemaakt van het hoogwaardige NBR schuimrubber . Vind hier alle reviews over de Tunturi Fitnessmat NBR Black bij Coolblue.

Professionele fitnessmat De Tunturi Fitness Mat Pro is een professionele fitnessmat die je dankzij de ophangogen eenvoudig kunt ophangen aan bijvoorbeeld . Koop deze Tunturi fitnessmat eenvoudig en vertrouwd online bij dé officiele Tunturi-online webshop. Aan kanten te gebruiken Comfortabel materiaal Anti-slip. Bekijk vergelijk het ruime assortiment Tunturi sportmatten en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online!

Deze fitness mat van Tunturi is prima geschikt voor Pilates en is maar liefst cm dik. Het is een comfortabele mat waarop je oefeningen kunt doen zonder de . Deze Tunturi fitness mat Pro in de kleur zwart is een zeer stevige mat die veel comfort biedt bij yoga-, pilates- of andere fitness oefeningen. De Tunturi Fitness Mat Pro is een professionele fitnessmat die je dankzij de ophangogen eenvoudig kunt ophangen aan bijvoorbeeld een ophangbeugel.

Bremshey Yoga Mat - Bestel je Bremshey Yoga matten, trainingsmatten en Aerobic matten bij Body Fit. Op zoek naar een fitness Ab Mat van Tunturi of andere fitnessartikelen? Een eenvoudig opvouwbare mat voor aerobic en fitness oefeningen. Met oefeningen op de print van de mat. De Tunturi Ab Mat ondersteunt je rug tijdens je buikspieroefeningen en versterkt het effect van de beweging.


De Ab Mat drukt je lichaam in een ergonomische . Bestel de Floor Protection Mat Set 2x cm bij Fietstrainerstore. Kies uit verschillende Tunturi Fitnessmatten op KIESKEURIG. NL veel aanbieders laagste prijzen.


Bekijk ons fitness assortiment op onze webshop of bezoek onze 30mshowroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts