dinsdag 23 oktober 2018

Dumbellstang

De beste Dumbell Stangen vind je op Gorillasports. Marcy - Dumbellstang - cm - Ø mm - Schroefsluiting. Marcy ABS Dumbbell Stang heeft een lengte van cm met een diameter van mm.

De Dumbbell stang is voorzien van schroefsluiters. Dumbell stang zwart (schroef)De Dumbell stang zwart is cm lang en geschikt voor schijven van mm. De Dumbell stang zwart word inclusief schroefsluiters . Deze twee 50mm dumbbell-bars zijn eigenlijk een korte versie van de officiële olympische halterstang.

U kunt uw olympische schijven gebruiken bij deze . De dumbellstang is voorzien van schroefdraad met een nog langere halterschijvenopname. Met de inbegrepen schroefsluitingen kunnen de gewichten . Korte halterstang met een diameter van mm en lengte van cm, geschikt voor alle halterschijven met een boring van mm. De dumbellstang is voorzien van schroefdraad en met de inbegrepen veilige schroefsluitingen kunnen de gewichten eenvoudig worden vastgezet. De dumbellstang is voorzien van schroefdraad met extra lange halterschijvenopname, daardoor passen er nog meer gewichten op deze dumbbell bar voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts