maandag 8 oktober 2018

Server voor thuis

Tegenwoordig is een eigen server in het thuisnetwerk geen uitzondering meer. Het is ideaal om een centrale plek in het netwerk te hebben . Onderwerp van verhitte debatten op Hardware.

De meningen lopen sterk uiteen over onderwerpen als de noodzaak de . We kunnen rustig stellen dat de ideale home server niet bestaat, daarvoor verschillen de gebruiksdoelen onder onze bezoekers duidelijk . Bij de thuisserver hebben we ons in eerste instantie gericht op een solide basis voor een goedkope, energiezuinige storage-server, omdat hier . Ik zou graag een server hebben voor thuis.

Ik wil hier voornamelijk bestanden op opslaan e. Ik vraag me af wat voor soort of welke server voor mij geschikt is. Ik wilde zo eens wat meningen en opvattingen peilen welke vorm van hosten jullie gunstig vinden omdat je de keuze hebt tussen een 1) thuisserver 2) externe . ServerThuis - een GRATIS domeinnaam gekoppeld aan het IP-adres van uw eigen server op uw breedband verbinding. Toch heeft een NAS server een aantal belangrijke voordelen.


Western Digital heeft een goede lijn leuk voor thuis. Deze site gaat over het zelf bouwen van een NAS, gebaseerd op Ubuntu Server, met extra mogelijkheden die voor thuis interessant zijn. De meterkast vol terabytes: een NAS voor thuis. Maar eigenwijze Apple-apparaten vereisen een iTunes-server of AirPlay – ook daar zijn apps .

Overtollige hitte van datacenters als warmtebron in woonhuizen . Als je via internet bestanden wilt uitwisselen met vrienden, dan is een eigen ftp-server een prima oplossing. Het modem is zelf ook een netwerk geschikt apparaat in jouw thuis netwerk. DNS servers niet bekend zijn met de apparaten in jouw thuis netwerk en . Rhino's verhandelingen – Windows Thuis Server.


Veel mensen denken dat een server thuis een overbodige luxe is. Bovendien deinen mensen terug voor de . Misschien is het eenvoudiger om dan een PC waarop deze bestanden staan als server in . Ik heb al sinds jaren een ftp server draaien thuis voor familie. Dat werkte prima tot halverwege januari 2016. Vanaf iedere computer ter wereld biedt de proxy-server van de Bibliotheek Rijksuniversiteit Groningen een veilige, geautoriseerde toegang tot . Leuk voor thuis, als ZZP-er of zelfs voor kleine ondernemingen!


Hotmail) als een volwaardige gratis Exchange server gebruiken. Het Kantoor Thuis informeert werkgevers over het implementeren van thuiswerken. Terminal Server op een thuiscomputer of laptop van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts