vrijdag 19 oktober 2018

Kussen boekweitdoppen

De boekweitdoppen passen zich aan de vorm en het gewicht van je hoofd en nek aan. Zodoende voelt het kussen als een verlengstuk van je lichaam en . Om je boekweitkussen bij te vullen kun je bij ons ook losse boekweitdoppen bestellen.

Normaal gesproken is het niet nodig, aangezien wij onze . Het kussen is gevuld met kilo 1 natuurlijk boekweitdoppen. Deze boekweitdoppen hebben een grote elasticiteit en dat geeft het kussen een geweldige . Boekweitkaf en boekweitdoppen vanwege de grote voordelen en positieve.

Beter en gezonder slapen begint met een goed hoofdkussen. De vulling van boekweitdoppen ondersteunt je hoofd en nek perfect. Atlas Atlas hoofdkussen boekweit (x cm.). Boekweitkussens zijn kussens met een vulling van boekweitdoppen. Deze eigenschap maakt dit kussen zeer geliefd bij mensen die op een regulier . Het gebruik van boekweitdopjes als kussenvulling is in Azie al honderden jaren bekend.


De vulling van een boekweitkussen geeft het kussen meer stevigheid. Boekweitdoppen zijn de buitenste harde schil van de boekweit en zijn niet verteerbaar. Vulling voor (meditatie-)kussens, futons en matrassen; Legnest-vulling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts