maandag 14 september 2015

Tempex hoofd

Vind piepschuim hoofd op Marktplaats. Deze hoofden zijn zeer geschikt voor uw etalage. Handig voor het tonen van pruiken of .

Vampier halloween kostuum zonder hoofd voor volwassenen M. Ontbindend hoofd masker voor volwassenen One Size. Piepschuim hoofd - Diversen - de beste selectie van winkels op Internet. Vergelijk de producten en maak eenvoudig uw .

De leukste en scherpst geprijsde feestartikelenwinkel van Nederland! Voor presentatie van herenhoeden of brillen. Tempex hoofd om uw pruik of hoed op te bewaren of deze te bewerken.


Piepschuim hoofd zullen uw pruiken keurig in model blijven!

Piepschuim is een lichtgewicht basismateriaal, dat ideaal is voor de meest uiteenlopende werkstukken. Het is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Dit hoofd is gemaakt van piepschuim en is gemodeleerd als het hoofd van een man.


Ideaal om heren hoeden of pruiken op tentoon te stellen of voor andere . Tempex wit hoofd ideaal en handig om het tonen of bewaren van uw pruiken en maskersOp het moment uitverkocht worden wel weer aangevuld binnenkort. Deze tempex pruikenhouder is uitermate handig om uw pruiken te bewaren. Je kan Online Groothandel pruik stands,piepschuim hoofpruik heads,piepschuim heads,,Groothandel Huisamp; tuin,mannequins,schoonheid en gezondheid . Tempex hoof geschikt om te versieren en te beschilderen. Tags: hoofden, presentatie, hoof displayhoof piepschuimen hoof piepschuim unisex hoof unisex hoof unisex piepschuim hoof piepschuim hoofden, . Piepschuim hoofd man wit, geschikt voor de presentatie van o. De omtrek van het hoofd is cm, hoogte is 35cm.


Piepschuim hoofd gevonden bij Trendmax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts