donderdag 3 september 2015

De welle drachten openingstijden

Zaterdag maart is er EURO-actie van 12. Zaterdag april is het 50-meterbad gesloten . De accommodaties die onderdeel uitmaken van Sportbedrijf Drachten zijn o.

Zwemcentrum De Welle, Sportcentrum Drachten en de meest moderne gymzaal . Voor recreanten en sportievelingen hebben we een spetterend aanbod. De openingstijden van Zwemcentrum de Welle Reidingweg in Drachten vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwemcentrum de . Zwem en recreatie centrum De Welle, Drachten , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, .

Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. In zwembad De Welle wordt onder andere aquajogging, therapiezwemmen, trimzwemmen,. Zwemcentrum De Welle in Drachten leent zich ook goed voor een . Klik hier voor de openingstijden vanaf januari 2017.


Klink op de linkerdruppel voor het openingstijdenrooster. Op feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Nieuwjaar) is De Wel gesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts