woensdag 16 september 2015

School voor sjamanisme

Dit deed zij ook voor de Sjamaanse jaartrainingen die zij, na het sluiten van de Elfenbank in 199 voortzette onder de naam 'School voor Sjamanisme'. Belgische School voor Sjamanisme - opleidingen, workshops, individuele sessies en coaching. Een paar weken later kreeg ik de inschrijfformulieren van School voor Sjamanisme toegestuurd.

Diezelfde persoon die mij het foldertje had gegeven had mijn . De roep van het sjamanisme horen wij in ons wanneer dit onderdeel is van onze voorbestemming. Roelien de Lange, een van de oprichters van de School voor Sjamanisme, is kunstenares en dromentherapeute. Ze studeerde aan het 'Dream Dynamics .

Zij was medeoprichtster van Spiritueel centrum de Elfenbank en de School voor Sjamanisme. Ze werkte jaar intensief met wijze sjamanen uit talloze oude . Welkom op de website van Serena, Centrum voor Inca Sjamanisme. Het centrum is opgericht door een aantal Q'ero sjamanen, ook wel paqo's – priester . Het Kristalpunt School voor Sjamanisme - Hands on Healing Massagepraktijk.


Momenteel is er een revival van sjamanisme in de wereld. Er zijn veel nieuwe sjamanistische scholen in de wereld ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts