woensdag 23 september 2015

Anti slip matje

Leg de antislip mat in lades of op planken. Spullen die op de mat worden gelegd zullen minder makkelijk schuiven en het voorkomt beschadigingen. Decoratieve douchemat met zuignappen aan de onderkant.

Met een anti-slip structuur zorgt deze mat voor de hoogste veiligheid in uw badkamer. Anti-Slip Mat voor in de auto (Antislipmatje) Zwart. De antislipmat is een perfecte aanvulling in uw auto. Voorkomt dat uw eigendommen over het interieur van .

ProPlus opvouwbare anti-slip mat (set van 2) 360835. Tenura Silicone Rubber Anti Slip Rechthoekige Mat 25. Voordeelmat antislipmatten zijn breed en zeer universeel toepasbaar. Een gladde ondergrond kan zorgen voor gevaarlijke situaties, neem daarom op tijd . Met een antislip-product voorkom je ongelukken en blijft je vloerkleed altijd netjes op zijn plaats liggen.


Je kan het antislip-product zelf op maat knippen. Deze witte anti-slip mat van 160cm voorkomt het verschuiven van je karpet of vloerkleed. Op die manier zul je niet uitglijden wanneer je op je karpet.


Deze witte anti-slip mat van 130cm voorkomt het verschuiven van je karpet of vloerkleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts