maandag 7 september 2015

Achterbak mat

Op zoek naar goedkope kofferbakmat universeel voor uw auto? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Kofferbakmatten, hoogwaardige kwaliteit en de ideale anti-slip ondergrond.

Beschermt de kofferbak tegen vuil en vocht. Bestel volledig online 1 pasvorm automatten voor elke auto. Ook met eigen opdruk, en veel verschillende omzoomkleuren!


De Travall kofferbakmat biedt een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage.

Het reduceert ook weggeluiden en, met zijn verhoogde . Kofferbak mat beschermer kofferbakmat ford focus origineel. Skoda octavia kofferbak mat, één kan rubber en één zijde stof , deze komt uit een octavia sedan . Alle producten om uw auto netjes en verzorgd te houden. Automatten, kofferbakmatten, laadvloeren en truckmatten voor diverse merken, ook op maat.


De Complexion kofferbakmat is gemaakt van natuurrubber en is voorzien van snijgroeven, waarmee de mat gemakkelijk aanpasbaar is voor elke personenauto . Zie hier alle mogelijkheden voor kofferbakmatten. Zo hebben verkopen wij rubber kofferbakmat en rubber kofferbakschaal. Uw kofferbakmat besteld u eenvoudig in onze shop.

Naast kofferbakmatten leveren wij ook kofferbakschalen, dit zijn kofferbakmatten van kunststof met een . Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Peugeot 2Kofferbak Matten. Verhoogde en lower position of height adjustable boot floor …. Deze stevige kofferbakmat vormt de optimale bescherming van de kofferbakruimte tegen vocht en vuil. De groeven voorkomen dat bagage gemakkelijk gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts