vrijdag 25 september 2015

Trimsalon prijzen

De prijzen die hieronder genoemd worden zijn richtlijnen. Elke vacht is anders, bij het brengen van het dier kan ik pas de exacte prijs bepalen. Prijzen trimsalon katten, prijzen trimsalon honden en prijzen trimsalon overige behandelingen.

Voor bijna iedere hond (ras of geen ras) is een bezoekje aan de trimsalon aan te raden. De prijzen kunt u vinden bij 'tarieven'. De prijzen zijn inclusief nagels knippen, oren uitplukken en reinigen, anaalklieren behandelen,.


Staat uw ras er niet bij, vraag het dan even na bij de trimster.

Ik heb vanmiddag mijn mix shih tzu naar de trimsalon gebracht. Had de vacht goed los, het is nogal een fijne en makkelijk klittende vacht. Dus om de maanden gaat nina naar de trimmster, en die verhoog elke . Trimsalon Conny is gevestigd in een dierenartspraktijk.


Hierdoor is er altijd een dierenarts . Prijzen zijn op basis van een complete behandeling Inclusief wassen en föhnen, het knippen van de nagels en het reinigen van de oren.

Verkeerd de vacht in een slechte conditie dan kunnen de prijzen. Een vaste prijs vooropstellen is onmogelijk. Een grote hond vergt meer tijd en inspanning van de trimster dan een kleine . Amerikaanse Cocker spaniël, € 70 Labrador onderhou € 400. Ami scheren, € 60 Lhasa Apso, € 400.


Trimsalon Zoey in Loosduinen is de leukste trimsalon voor honden in Den Haag voor elke behandeling met persoonlijke aandacht en lage prijzen. De prijzen van een gehele trimbehandeling zijn inclusief nagels knippen, oren uitplukken en reinigen, (eventueel anaalklieren behandeling), wassen en föhnen. Prijslijst katten zijn vanaf prijzen. Katten scheren doe ik altijd met de eigenaar erbij, vaak is de kat dan rustiger. Prijslijst 201 incl btw, Na uur : Honden, 1. Professionele vachtverzorging voor uw hond en kat.


Maak direct een afspraak bij Trimsalon Bravo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts