maandag 28 september 2015

Opvouwbare fitnessmat

Ontworpen voor wie thuis regelmatig aan krachttraining en spierversteviging doet (tot keer per week). Blijft plat en is gemakkelijk opvouwbaar, zodat je het gemakkelijk thuis kunt opbergen. Fitnessmatten en onderlegmatten in verschillende maten en kwaliteiten.

Fitnessmerken verkoopt ook losse fitnessmatten voor grondoefeningen van fitness en . Bekijk vergelijk het ruime assortiment sportmatten en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online! Eigenschappen Care gymnastiekmat: Comfortable opvouwbare PVC gymnasiekmat, neemt dus weinig ruimte in beslag. Met een fitnessmat of yogamat kun je comfortabel grondoefeningen uitoefenen.


Kies dan voor een dikke, zachte mat voor . De PVC mat is bovendien makkelijk schoon te . Opvouwbare fitnessmat uitermate geschikt voor grondoefeningen.

Fitnessmat van polyethyleenschuim met toplaag van textiel. Zeer slijtvast en aangenaam, huidvriendelijk materiaal. Het merk Domyos heeft een opvouwbare fitnessmat ontworpen, speciaal voor wie thuis weinig plek heeft.


Je kunt hem zo onder je bed glijden of op een kast . CRIVIT Fitnessmat Handige, opvouwbare fitnessmat voor je training thuis 5. Fitness en aerobic sport artikelen vind je bij sportartikelen groothandel Lebasport BV te Oosterhout. Fitnessmat opvouwbaar - Fitnessmat gemaakt van polyethyleen foam, afwasbaar, behandeld tegen schimmels. Een opvouwbare fitnessmat van Barret Ideaal voor thuisgebruik en in de sportschool Afmetingen: 1x x cm Gemaakt van rubber Kleur: Blauw. Fitnessmatten zijn ideaal voor het comfortabel uitvoeren van oefeningen welke op de grond uitgevoerd moeten worden. De PVC aerobicmat of fitnessmat is een eenvoudig opvouwbare mat met opgedrukte oefeningen die zeer handig kunnen zijn als u oefeningen wi.


Tunturi - Fitnessmatten Transportkar - 1x x cm - Grijs. Body Sculpture Opvouwbare Yoga-mat - Fitnessmat - Blauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts