vrijdag 25 september 2015

Nieuwe fitbit

De Amerikaanse fitness tracker fabrikant Fitbit kondigt vandaag twee nieuwe producten aan: de Fitbit Charge en de Fitbit Flex 2. Met SmartHealth Fitbit Tips Tricks leer je hoe je meer uit je fitness tracker van Fitbit kunt halen. Wekelijkse updates met nieuwe tips om het gebruik van je .

Fitbit greep de CES aan om enkele aankondigingen te doen. Geen nieuwe wearables, wel app-updates, plannen voor een eigen app store en . Sommige mensen slijten a bandjes binnen een jaar, maar dan krijg je helaas geen nieuwe meer opgestuurd van Fitbit. Je nieuwe Fitbit is net binnen en je bent razend benieuwd hoeveel stappen je nou op een dag zet, hoeveel calorieën je verbruikt en wat je hartslagritme is.

Fitbit komt met nieuwe versies van de populaire fitnesstrackers Charge en Flex. De Charge heeft een groter scherm dan zijn voorganger, . Deze Fitbit Charge en Charge HR lijken erg op elkaar en op de oudere Force, maar de Surge heeft een heel nieuw ontwerp en werkt ook als uitgebreidere . De Alta HR is dan ook procent kleiner dan de Fitbit Charge. Wanneer de batterij volledig is opgeladen moet de nieuwe Alta tot zeven dagen . Fitbit heeft de Flex en Charge aangekondig twee nieuwe fitnesstrackers met meer mogelijkheden om de polsbandjes en hangers te . Fitbit heeft de Fitbit Charge en de Fitbit Flex aangekondigd.


Beide fitnesstrackers zijn nu te reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts