maandag 28 september 2015

Zumba gouda

Zumba - IZI in vorm - Joan Ballering - regio Boskoop Gouda Gouderak Haastrecht Moordrecht Reeuwijk Stolwijk Waddinxveen - Zumba is dé rage van dit . VERGELIJK en BOEK nu direct deze zumba groepsles bij fitness sportschool Va Bene. In de buurt van bodegraven, boskoop, gouda, reeuwijk en waddinxveen.

Luidensschool, Sluismeesterslag te Gouda (Achterwillens). In sporthal de Zebra te Gouda (Goverwelle). Welkom bij de gezelligste sportschool van Gouda speciaal voor vrouwen!


Extra op het rooster: ZUMBA voor BEGINNERS!

Den Edel Fun to be Fit Gouda is de plek waar je moet zijn voor vechtsporten, fitness, groepslessen, bootcamp, personal training en jeugd lessen. Zumba”: betekend letterlijk ”snel bewegen en lol hebben”. Zumba is een combinatie van fitness en dansbewegingen op swingende . Houdt u van Latijns-Amerikaanse dansen als salsa, samba en merengue, dan is Zumba een hele leuke les.


U gaat op een sportieve manier al deze dansstijlen . Salsa, Zumba, Zouk in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft, Dordrecht, lelysta Schiedam, Gouda, en Poeldijk. De afgelopen jaar is hij in Gouda actief als Zumba- en dansinstructeur. Zijn doel is om mensen een uitdaging te geven om zich in het leven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts