woensdag 9 september 2015

Aankomen en spieren kweken

Gezond aankomen en spieren kweken is een kwestie van krachtexplosies. Voor spieren kweken zwaarder worden heeft het totaal geen zin . Spiergroei is de toename van spiermassa door een toename van de omvang.

Het opbouwen van droge spiermassa is een kwestie van discipline en toegewijd zijn. Je wilt wel aankomen in spiermassa maar zeker niet aankomen in vet. Je kunt nog zo hard trainen, maar zonder dit overschot aan calorieën ga je simpelweg geen spiermassa opbouwen.


Hoe zit dat nou toch met spieren opbouwen en vet verliezen?

Snel tot KG lichaamsgewicht aankomen is geen enkel probleem. Training en voedingsschema's om in korte tijd een strak en gespierd lichaam te kweken! Spring naar Nutriënt timing optimaliseert het aankomen van spiermassa - Toch is het een nuttig hulpmiddel om je te helpen bij het verkrijgen van spier. Zoveel mogelijk spieren opbouwen en zo min mogelijk lichaamsvet. David Epstein, schrijver van The Sports Gene, heeft een definitief antwoord op de vraag hoeveel spieren je maximaal kunt kweken: vijf pond (kilo) voor . Dunne mensen met weinig spieren behoren tot de groep van 'ectomorfen'.


Het grote nadeel is dat ze erg moeilijk aankomen en spiermassa aanzetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts