vrijdag 3 november 2017

Ipad houder hometrainer

De tablet houder is te monteren op hometrainers, . De Tablet Houder gebruik je om een tablet aan je fitnessapparaat vast te maken.

Dit zijn niet alleen alle Flow Fitness crosstrainers, hometrainers en spin bikes, maar ook. Je kunt een iPad er erg gemakkelijk en veilig in vast klemmen. Vind hier alle reviews over de Haicom Bike Holder Apple iPad BI-1bij Coolblue. Prima product voor op een hometrainer, ik zou hem nooooit op een fiets .

Life Fitness CTrack Hometrainer - Gratis montage. Op zoek naar de beste hometrainer aanbieding? Vergelijk het ruime fitness assortiment hometrainers Profiteer van de laagste prijs!


De Flow Fitness Tablethouder is verstelbaar en houdt tablets van tot 15. Dit had waarschijnlijk vermeden kunnen worden door de hoeken van de IPad in de houder te plaatsen. Op mijn Hammer hometrainer niet ideaal te bevestigen.


RAM Mounts hét universele montage systeem waarmee u nagenoeg alle electronica kunt bevestigen in elke situatie. Tablet stuurstanghouder voor binnengebruik op o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts