maandag 13 november 2017

Milon cirkel groningen

Een eigen personal trainer, een training van minuten en meer resultaat. Maak nu gratis kennis met de Milon Cirkel! De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van zes .

Fitnesscentrum in Groningen, vind een fitnesscentrum en alles over fitness. Wij hebben behalve cardio en lessen de unieke Milon-Cirkel, slank en fit in min . Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving?

Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens . Milon Cirkel Fitness bij Fitnesscentrum Roden: Fit in slechts minuten per training!


Ervaar het nu zelf door een Gratis Proefles aan te vragen. Uniek in Drachten is het nieuwe concept dat vanaf heden in The Sportsclub staat: de Milon cirkel. Deze trainingscirkel staat ook in Roemers' . Marum - Leek - De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen en is sinds enige tijd ook beschikbaar voor sporters in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts