vrijdag 10 november 2017

Olijvenhout plank

De mooiste en grootste keuze in olijfhouten snijplanken vindt u bij Tapasplanken. Buffetplanken, Tapasplanken, Tapasplanken met handgreep, Steakplanken, Serveerplanken, Serveerplanken Rustique, en Amuseplanken. Prachtige handgemaakte olijfhouten serveerplank uit Tunesiƫ voor het stijlvol presenteren van hapjes, appetizers en kazen.

Planken tot ca 1cm zijn vaak wat gaver. Perfect om een uitgebreide tapas op te serveren. De plank is een natuurproduct en dus uniek in eigen vorm en lengte.


Leuke olijfhouten snijplank uitstekend geschikt om een kaasje of een gedroogde worst op te serveren met Frans stokbrood.

Code 131-I Olijfhout met noesten x 2x 20mm. Code 132-H Olijfhout met noesten x 1x 19mm. Op de kopse kant van elke plank zit een sticker met daarop de houtsoort, . Bowls and dishes olijfhouten tapasplank.


Dit is een natuurproduct, afkomstig van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben.

Hieronder vind je een aantal prachtige Spaanse planken, gemaakt van de beste. Olijvenhout is een natuurproduct, afkomstig van oude olijfbomen die hun . Houten snijplanken zijn bij veel koks nog steeds geliefd. Hout heeft prettige snij-eigenschappen en door het zachte materiaal houdt het uw messen scherp. Leuke olijvenhouten snijplank uitstekend geschikt om een kaasje of een gedroogde worst op te serveren met Frans stokbrood.


Een bijzondere manier om uw kaasjes en tapahapjes te presenteren. Het olijvenhout is best massief, geen superlicht hout. Elke plank is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek. Vijzel olijfhout - pure olive wood - Bowls and dishes.


Deze olijfhouten tapasplank is geschikt als plank om lekkere hapjes op te presenteren. Blokker heeft een breed assortiment van goede,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts