donderdag 9 november 2017

Apparaat voor doorbloeding benen

Schakel het apparaat in en verhoog geleidelijk het intensiteitsniveau tot u uw kuitspieren op een aangename manier. Verlichting van pijnlijke voeten en benen. Stroomstootjes zouden de bloedsomloop bevorderen en zware benen en.

Allemaal prachtige praatjes over apparaten die wonderen . Een verantwoord gebruik van dit apparaat voor slechte doorbloeding van hart en bloedvaten . Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de. Tegen de zwaartekracht in wordt het bloed vanuit de voeten en benen weer terug.

Hierdoor werd het extra aantrekkelijk om het apparaat bij Fonq te kopen. De apparaten van Revitive zijn speciaal gemaakt voor mensen met een slechte doorbloeding. De producten zorgen door middel van elektrische spiersimulatie . Voetmassage apparaat met verschillende trilniveaus, met infrarood ter ondersteuning voor een betere doorbloeding van de voeten en benen. Meting van de doorbloeding van de benen. Als ik twijfel aan de goede doorbloeding van de benen, kan deze gemeten worden met een dopplerapparaat.


Type apparaat: Massagestoel; Geschikt voor: Rug, Nek, Benen, Billen; Maximaal. De Infrarood massage helpt bij spierpijn, kramp en de doorbloeding. Type apparaat: Circulation Booster; Geschikt voor: voeten, enkels en onderbenen; Type pijnbehandeling: ja; Intensiteitniveau: 1-99; Artikelnummer: 1242116 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts