maandag 20 november 2017

Zwembad julianadorp

Subtropisch zwembad Ooghduyne in Julianadorp is zwemplezier voor het hele gezin. Er is een bubbelba glijbaan en sauna. Suptropisch zwemba restaurant ,bowlingbaan, midgetgolf, terras met buitenspeeltuin, . Stem op Zwembad Ooghduyne - Beste Uitje 2017. Zwembad Ooghduyne is genomineerd voor de publieksprijs van het Beste Uitje 2017.


Zwembad Oogduyne is een groot overdekt subtropisch zwembad en maakt onderdeel uit van het Landal Beach Resort Oogduyne te Julianadorp aan Zee. Vakantie vieren aan de Noordzeekust is voor veel mensen één groot feest.

Zeker gedurende de zomer is het fantastisch om verkoeling te zoeken in het . Duik in het gloednieuwe overdekt zwembad en roetsj van de lange glijbaan. Deze is niet alleen super snel, maar ook nog eens verlicht, wat het extra leuk maakt . Zwembad Ooghduyne bevindt zich op het vakantiepark. JULIANADORP Slechts twee maanden na de allesverwoestende bran is vandaag het startsein gegeven voor de herbouw van het zwembad . JULIANADORP De brand bij Landalpark Ooghduyne heeft niets van het subtropische zwembad overgelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts