maandag 13 november 2017

Yoga mat extra breed

Op zoek naar een extra brede yogamat? Bestel je yogamat eenvoudig en voordelig bij Superyoga. Op zoek naar een extra lange én brede yogamat?

Bestel nu eenvoudig en voordelig bij Superyoga. Op een yogamat, extra lang, extra bree extra dik of van een normaal formaat, moet je je veilig en comfortabel voelen. Door het juiste formaat te kiezen, geniet . Yogisha heeft yogamatten van 6 en 80cm breed.

Ook zeer geschikt voor mensen die gewoon wat extra bewegingsruimte willen hebben. Een extra brede yogamat in studiokwaliteit, geschikt voor intensief gebruik. Deze yogamat geeft de juiste grip, is extra slijtvast en is gemaakt voor jarenlang . Deze Yoga Mat Basic extra Groot is gemaakt van waterafstotend nylon met een verstelbare draagriem en een handige aangenaaide rits.


Koop je eerste Mat bij de echte specialist! Of je nu yoga mat zoekt voor Ashtanga, hatha, bikram, iyengar of een andere yogavorm. Bestel jouw Yoga Mat direct online voor de beste prijs.


Met ons grote assortiment is er altijd en Yoga Mat naar wens! Waar moet je op letten bij de aankoop van een yogamat en wat maakt een yogamat tot een goede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts