dinsdag 21 november 2017

Sportschool maaseik

Als Maaseikenaar ben je van harte welkom in onze Basic-Fit fitnessclub aan de Sportlaan 8A, naast bowlingbaan Maaseik en welnesscentrum Aquadroom. Wilt u kunnen sporten wanneer u wilt, in een gezellige, schone omgeving met goede begeleiding? Maak nu kennis met Anytime Fitness Maaseik via 089-339984.

John's fitness (Maaseik): Maandag - donderdag: 08:- 12:16:- 22:Vrijdag: 08:- 12:16:- 21:Zaterdag: 10:- 13:Zondag: 09:30 . Het fitnesscentrum van Maaseik waar je uur per dag, dagen per week en 3dagen per jaar terecht. Fitness en afslankcentrum met 1Toestellen. Contacteer HealthCity in Maaseik: vind telefoonnummer, emailadres en andere info over HealthCity in de rubriek fitness centra. KoninginAstridlaan Maaseik 36Belgie OPENINGSTIJDEN: Maandag 08:00. Openingsuren Basic-Fit Fitnessclub in Maaseik.


Een overzicht van gediplomeerde personal trainers in Maaseik. Zoek specifiek in uw buurt door uw postcode of straatnaam in te voeren. De openingsuren van John's Fitnesscenter in Maaseik met adres Koningin Astridlaan 50. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en . De openingsuren van de Fitness centra Basic Fit Maaseik in de Sportlaan 8a te 36Maaseik.


Overzicht van de hardlooptijden voor de hardloopwedstrijd Fitness Basic Fit Maaseik met ook parcours informatie, beoordelingen, foto's en blog posts over de . Altijd open: het gemak van een 24-uurs fitness centrum.

Bij Anytime Fitness Maaseik combineren wij uw druk . Openingsuren van de Anytime Fitness vestigingen in de buurt van Maaseik. Daarnaast vind je op deze pagina ook contactgegevens en adresgegevens van . Openingsuren van Anytime Fitness in Maaseik met adres Kloosterbempden 1-vind je op deze pagina. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en . Vind snel het telefoonnummer en adres van Fitness te Maaseik : maak uw keuze uit de lijst voorgesteld door 1207.


Alles voor figur en conditie: Fitness,Powerplate, Spinning, Zonnestudio, Zumba, Groepslessen, BBB, Bodypump, Step en andere. Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts