woensdag 29 november 2017

Zwembad de sprenkelaar

Zwembad De Sprenkelaar in Apeldoorn is er voor iedereen die gezon fit en vitaal wil zijn en blijven. De sfeer is er gemoedelijk en rustig. Zwembad Aquasportcentrum de Sprenkelaar, Apeldoorn.

De openingstijden van Zwembad de Sprenkelaar Laan van Zevenhuizen 3in Apeldoorn vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van . De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad De Sprenkelaar in Apeldoorn vindt u op Openingstijden. Bij zwembad de Sprenkelaar is er veel te doen. Je kan kiezen voor het zogenaamde kuurzwemmen, relaxen in het bubbelbad of sauna.

Een dagje zwembad is voor jong en oud een leuk en ontspannen uitstapje! Genieten van waterpret kan bij zwembad de Sprenkelaar, er zijn veel verschillende .

Informatie over Zwembad De Sprenkelaar. Laan van Zevenhuizen 3- 73AW Apeldoorn. Voor deze plek hebben wij geen informatie beschikbaar. In zwembad De Sprenkelaar zijn vele mogelijkheden. Tijdens recreatief zwemmen ligt de loopmat klaar, . Zwembad De Sprenkelaar staat bij veel bewoners van Apeldoorn bekend als één van de zwembaden waar men de felbegeerde zwemdiploma's kan halen.


Zwembad de Sprenkelaar in het Gelderse Apeldoorn is hiervoor een prima plek. Sport en vermaak gaan hand in hand in dit mooie zwemba . Kom ook samen met je kind lekker zwemmen in zwembad de Sprenkelaar in Apeldoorn! Dit kan bijvoorbeeld in de weekenden op zaterdag van 13. De onderneming Zwembad De Sprenkelaar is gevestigd op Laan van Zevenhuizen 3te Apeldoorn en is actief in de branche Sportaccommodaties.


Het weer voor Zwembad De Sprenkelaar. De Sprenkelaar biedt mogelijkheden voor banenzwemmen, recreatief zwemmen, aquasport en gezinszwemmen. Ook kunnen er kinderfeestjes georganiseerd . Een bezoek gebracht aan Zwembad De Sprenkelaar in Apeldoorn.


Er is een meterba een instructieba . Specialties: Beleef de veelzijdigheid van water en warmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts