dinsdag 28 november 2017

Yogacentrum amstelveen

Welkom op de website van Yoga Centrum Amstelveen. Yoga heeft oorspronkelijk het doel: het in balans brengen van de tegendelen in het . U kunt doorlopend inschrijven op onze Yogalessen.

Maandagavond – Elise Hatha-Yoga groep 19. Bij Shiva Yoga Center in Amstelveen is yoga meer dan los komen van de dagelijkse beslommeringen en stress. Daarnaast is er ook meditatie en Mindfulness.


Yogacentrum Amstelveen, Amstelveen, Netherlands.

Welkom op de facebooksite van Yoga Centrum Amstelveen. Start met Yoga, Meditatie en krachttraining met een Gratis Proefles. Zest Your LIfe is dé plek voor Mind Body Training in Amstelveen e. De praktijk is gevestigd in het hartje van Amstelveen en is de perfecte plek om yoga te ontdekken. Yoga Centrum Amstelveen in Amstelveen vindt u in De Telefoongids.


Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Yoga leert je om lichaam, geest en bewustzijn in balans te brengen.

Het zorgt voor evenwicht in het denken, je zintuigen en je lichaam. Yoga Centrum Amstelveen, gevestigd in Amstelveen en geregistreerd bij de KvK onder nummer 34335038. De dagen zijn korter, binnen steken we weer kaarsjes aan.


Deze tijd van kou en donker nodigt uit om niet alleen letterlijk binnen te zijn maar . Locatie: Yogacentrum Amstelveen, Logger 21 11MH Amstelveen-Z Kosten: 3euro, incl. Kijk op de website voor gratis proeflessen. Agenda Yogacentrum Amstelveen Datum Activiteit Tijden mei 20Workshop Yogaswing 10. Yesterday is history, tomorrow is a mystery, and today is a gift.


Yoga Centrum Amstelveen - Pretparken En Recreatiecentra, Amstelveen, 1186MH, Logger 21 Nederland , Infobel. Naast een yoga vind je ook sportonderwijs, recreatie, kunst, organisatieadvies, zorg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts