vrijdag 8 februari 2019

Breda wisselaar

In de maand maart verloten wij een gratis A-diploma onder alle inschrijvingen voor de leukste zwemles in Breda en omstreken. De Wisselaar is een wijk in het het stadsgebied Hoge Vucht in het noorden van Breda. De Wisselaar wordt begrensd door: De sportfaciliteiten aan de .

AlleeWonen is een wooncorporatie in Breda en Roosendaal. Wisselaar is een groene buurt aan de rand van Hoge Vucht en grenst aan de . Pluspunt de Wisselaar is een ontmoetingscentrum voor bewoners van de wijk de Wisselaar in Breda. In het pluspunt worden diverse activiteiten georganiseerd .

Basisschool De Wisselaar is een school waar kwalitatief goed onderwijs, met een zo breed mogelijke zorg, gegarandeerd wordt voor kinderen. BREDA - In de wijk Wisselaar is een burenruzie woensdag mei flink geëscaleerd. Een 47-jarige Bredanaar heeft met een honkbalknuppel zijn buurmeisje . Bekijk alle huizen die te koop staan in Wisselaar op funda. Adres- en contactgegevens Skip list Tennis: Terheijdenseweg 50 48AB Breda Voetbal: Terheijdenseweg 51 48AB Breda Rugby: Terheijdenseweg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts