maandag 18 februari 2019

Dansschool swing inn heerlen

Aan het gezellige pleintje op de Morenhoek in Heerlen gaan al jaar lang de. Swing-inn, de dansschool waar professionele dansleraren het . Bij Swing-inn zien wij erop toe dat jouw danslessen, je instructeurs en je dansomgeving voldoen aan alle professionele eisen.

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Swing-Inn Danscentrum in Heerlen vindt u in dé lokale bedrijvengids. Stijldansen Ballroom koppels dansles Swing-inn. Voor beginners of gevorderden, voor jeug volwassenen en 55+ . Streetdance Tango Buikdansen Breakdance Stijldansen Dansschool Rockroll dansen.

Bekijk de gegevens en reviews van dansschool Danscentrum Swing-Inn.

Latin dansscholen in Nederland en daarbuiten. Mocht jouw favoriete dansschool niet in dit overzicht voorkomen, of zie je. Dansschool Swing-inn organiseert op vrijdag maart om 22:uur een gratis salsa introductieles. Vervolgens is er een kleinschalige salsa party met D. Zaterdag december organiseert dansschool Swing-Inn sfeervol haar kerstbal en dit jaar met een optreden van zangeres Gabriella Massa uit . Demonstratie van streetdance-groep de Dynamites van dansschool Swing-Inn uit Heerlen tijdens.


Optreden van streetdancegroep de Dynamites van dansschool Swing-Inn uit Heerlen tijdens hun. Dansstudio Swing-inn is dé dansstudio van hartje Heerlen. Monique, iedere week danslessen in Heerlen. Wekelijkse stijldansactiviteit voor 55-plussers uit Heerlen en Hoensbroek. Alcander, stijldans 55+ in Dansschool Swing-inn.


Woensdag, Cursussen salsa en merengue door dansschool Asi es la Vida o. Voor de zomerstop heb ik een jaar met veel plezier aan stijldansen bij de Swing Inn in Heerlen gedaan. Ik ben nu op zoek naar een nieuwe partner .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts