woensdag 27 februari 2019

Zwembad in helmond

Laco sportcentrum Helmond is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van zwemmen . Los bezoek zwembad Los bezoek zwembad euro eenmalig; Meerbezoekenkaart (zwemmen) . Bij Laco sportcentrum Helmond vind je een uitgebreid aanbod aan zwemactiviteiten voor jong en oud. Zoals Laco Knuffelzwemmen voor de allerkleinsten en . Zwemmen bij Laco sportcentrum Helmond is populair bij jong en oud.


Het is niet alleen een leuke, maar ook een gezonde bewegingsvorm.

Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Helmond! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Helmond op een rij. Zwembad in Helmon Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . Verantwoord zwemmen in een gewoon zwembad; Genieten van de vrijheid in. Want je kind is pas een échte waterrat als het in Laco sportcentrum Helmond . Sportcentrum Laco De Wissen in Helmond. Keizerin Marialaan 5702NR, Helmond.


Ga na het sporten heerlijk relaxen in ons verwarmd zwembad met whirlpools, sauna's of het stoombad. Voor de allerkleinsten is er een verwarmd badje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts