woensdag 20 februari 2019

Tennishal nijmegen

My HealthClub Nijmegen begon als racketcentrum Nijmegen. Er is hierdoor veel affiniteit met tennis. Met vier indoor tapijtbanen is My HealthClub Nijmegen .

Op het terrein vindt u de overdekte tennishal met royale indoor tennisbanen met een uniek imitatiegravel tapijt, uitstekend verlicht en 's zomers heerlijk koel. Beek, vijf minuten van centrum Nijmegen. U bent altijd welkom in onze sfeervolle sporthal.


Niet veel later krijgt Rapiditas te horen dat ze de opblaasbare tennishal wel kan vergeten.

Burgemeester en wethouders hebben namelijk . NIJMEGEN - Na tien jaar praten met de gemeente Nijmegen over een tennishal voor tennisclub Rapiditas in Brakkenstein, lijkt de bouw ervan . Rapiditas is een tennisvereniging waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu toptennisser bent, recreant of rolstoeltennisser. De resultaten van deze QuickScan, die als bijlage is bijgevoegd bij deze brief, willen we graag bespreken in de eerst volgende . Al tien jaar wordt er over gesproken; een overdekte tennishal voor Tennis Vereniging Rapiditas, één van de grootste tennisclubs van Nijmegen . Na bijna jaar discussie is er uiteindelijk een meerderheid van de gemeenteraad er voor om een opblaasbare tennishal bij Rapiditas mogelijk te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts