dinsdag 5 februari 2019

Spray voor spieren

Maakt de spieren soepel en bevordert de doorbloeding. Zo bevordert de spray de doorbloeding. De spray heeft een langdurige werking.

Reflex Spray: van oorsprong Spaans wondermiddel voor uw spieren! Zeer bekend en veel gebruikt in Spanje, maar het spreekt zich rond. Je hebt lekker gesport maar hebt vervolgens verschrikkelijke spierpijn.


Of je staat op en bent hartstikke stijf.

Een lange wandeling, een fietstocht of bootcamp. Je spieren kunnen soms wel wat verzorging gebruiken. Spiroflor spray verzorgt zwaarbelaste spieren en . Vóór het sporten is Perskindol Active Spray geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren. Ter behandeling of verzorging van spieren, gewrichten en pezen. Bijvoorbeeld bij spierpijn na het sporten, kramp, overbelasting, groeipijn, rugpijn bij . Koop nu een Articare coldspray samen met een Reflex spray en een Naqi Instant coldpack, voor de verzorging van uw spieren in alle omstandigheden, aan een . Star Balm Muscle (spieren) Warmte Spray 100ml - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.


Verzorg je spieren en pijnlijke gewrichten en je voelt je al snel weer zo fit als een kievit!

Spray voor plaatselijke behandeling van gewrichts-en spierpijnen. Nooit meer last van mijn spieren door Bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts