dinsdag 26 februari 2019

Weerterbergen zwemmen

Home Zwemparadijs Weerterbergen. Lekker zwemmen in de openlucht en genieten van een heerlijk zonnetje. Zwembad Weerterbergen, Weert , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin .

Kom lekker zwemmen en spetteren in het subtropisch zwemparadijs van Weerterbergen! Er is genoeg vermaak zoals een lange glijbaan. Weerterbergen is een vakantiepark met zwembad geschikt voor de hele familie.


Vier een heerlijke vakantie in onze bungalows en kom helemaal tot rust! Als je er wilt zwemmen moet je eerst. Bij Zwembad Weerterbergen in Weert is het weer geen probleem.


Het subtropische bad bestaat uit een golfslagba kinderba . Openingstijden Weerterbergen in Limburg (NL), Nederland. Kom samen genieten van de ultieme vakantie op een van onze toplocaties! Nadat u verse broodjes heeft gehaal kiest iedereen zijn favoriete activiteit: zwemmen, vissen, knutselen, fietsen… op Weerterbergen zijn er echt ongelofelijk . In Zwemparadijs Weerterbergen in Weert, is het altijd genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts