dinsdag 26 februari 2019

Wellness & healthclub newstyle thorbeckepark

Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht. Wellness Healthclub Newstyle Thorbeckepark - Betaalbaarsporten. Wellness Healthclub Newstyle in Utrecht Thorbeckepark biedt je alle services en faciliteiten om je leven in balans te krijgen en te houden.

Drie maanden onbeperkt sporten voor of pers. Ik heb een paar jaar bij de Newstyle op de Croeselaan getrain maar omdat Thorbeckepark veel dichterbij is, train ik nu hier vooral. Voor het meest complete aanbod aan fitness in Utrecht en omstreken moet je bij Wellness Healthclub Newstyle zijn.

Wellness Healthclub Newstyle Ondiep Thorbeckepark is aan het leven CS Utrecht. In dit 1500mgrote Newstyle-filiaal aan de Thorbeckelaan vindt u trainings- en ontspanningsgenoegen met de nieuwste kracht- en cardioapparatuur, . Wellness Healthclub Newstyle Oudegracht. Wellness Healthclub Newstyle Oudwijk.

Wellness Healthclub Newstyle Thorbeckepark. Hieronder vindt u de sportlocaties waar u gebruik van kunt maken met de sporten die beoefend kunnen worden. Vergroot het kaartje om het totaaloverzicht te . Bekijk de reviews en beoordelingen van Wellness Healthclub Newstyle Thorbeckepark in Utrecht.


Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over . Images at Wellness Healthclub Newstyle, Thorbeckepark on instagram. Grote Trekdreef 35BK Rubriek: Sportschool Utrecht. Wellness Healthclub Newstyle Thorbeckepark (Gym, Health) is located at Thorbeckelaan 1 35BR Utrecht, Netherlands.


Utrecht, Niederlande Erfahrungsberichte und . Wellness Healthclub Newstyle Croeselaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts