donderdag 14 februari 2019

Callanetics

Callanetics is een low impact fitnesstraining op muziek. Het is vooral gericht op het verhogen van de spanning in je spieren. Non-impact exercises to help reshape and tone all major muscle groups.

The Callanetics exercise programme was created by Callan Pinckney in the early 1980s. It is a system of exercise involving frequent repetition of small muscular . Veel trainingsprogramma's beloven schitterende resultaten, maar met Callanetics bereikt u die echt! Op dinsdagavond van 19:30-20:en op donderdagochtend van 08:45-09:uur Voor wie?

Callan Pinckney introduces her best-selling fitness video Callanetics. Tijdens de minuten durende les begin je met een korte warming-up op muziek. Callanetics is een low impact-les buik, billen en benen op muziek.

Door de geconcentreerde vormen van geïsoleerd trainen bij callanetics is er sprake van een snelle toename van kracht, van spierspanning en een . Het is vooral gericht op het verhogen van de spanning in uw spieren. Iedereen die het leuk en belangrijk vindt om spierversterkende oefeningen te doen kan meedoen aan Callanetics. Dan is Callanetics de activiteit om te gaan volgen. Callanetics is immers een zogenaamde low impact fitnesstraining op muziek die vooral gericht is op het . Voor sportlessen in de omgeving van Overloon o. Aquarobics, Aerobics, Bootcamp, Zumba, Callanetics, Sportief wandelen ben je bij Irene Deriet Sport aan . Een combinatie van de oefeningen uit disciplines als ballet, gymnastiek, houdingstherapieën, etc. De callanetics les begint met een warming-up, waarna efficiënte spierversterkende en houding verbeterende oefeningen volgen.


Bij Callanetics worden met kleine bewegingen de spieren getrain geen schokbewegingen of overstrekkingen, die belastend zijn voor de gewrichten. Wat is dat nou eigenlijk, dat Callanatics? Ik heb nooit gesport en heb geen conditie, kan ik dat dan wel? Ik vind het niet leuk om met apparaten of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts