vrijdag 15 februari 2019

De scheg schaatsen deventer

Kom schaatsen bij kunstijsbaan De Scheg in Deventer voor een dagje uit met familie of vrienden. Dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Zwembad De Scheg is het zwemparadijs van Overijssel.

Kom dus snel een dag heerlijk genieten van dit waterfestijn in Deventer. De Scheg organiseert op vrijdag januari 20de 14e Schaatsnacht van Deventer. De schaatsnacht draait om de prestatietochten van: (alleen voor jeugd) . Beleef een onvergetelijke dag uit bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg.

Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met een overdekte kunstijsbaan inclusief winterspeeltuin, een . Bekijk hier de tarieven voor alle activiteiten binnen De Scheg. Kom schaatsen op dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Scheg Kunstijsbaan, Deventer , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer.


De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate.

Monday: 10:00-22:15; Tuesday: 10:00-18:00; Wednesday: 10:00-22:15; Thursday: 10:00-22:15; Friday: . Dé vereniging voor schaatsliefhebbers uit Deventer en omgeving, van jong tot ou van recreant tot. Recreatief schaatsen bij De Scheg voor maar euro. Daar waar de beste schaatsers hebben gestreden om de snelste tij kun jij ook je ijzers onderbinden. De Scheg biedt je de mogelijkheid te schaatsen als er . Kom recreatief schaatsen en beleef een compleet dagje uit met familie of vrienden. Schaatsen is een sport waarbij je een aantal veiligheidsregels in acht moet nemen.


Op elke schaatsbaan gelden eigen regels en het is goed die door te nemen . Kunstijsbaan De Scheg in Deventer heeft een prachtig aanbod voor leden van natuurijsverenigingen in Overijssel en Gelderland: voor twintig . De ijsbaan Deventer was de tweede kunstijsbaan in Nederland en werd in 19geopend. Het was tevens jarenlang het episch centrum van . Kunstijsbaan De Scheg bestaat uit een 4meter kunstijsbaan en een ijsplein (kunstijsbaan Overijssel) Publieke groep jaar geleden . Voor rondjes schaatsen of andere leuke ijsactiviteiten gaat u naar kunstijsbaan De Scheg in Deventer. IJsbaan De Scheg is een openluchte kunstijsbaan in Deventer (NED).


De ijsbaan is op een hoogte gelegen van meter boven NAP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts