woensdag 15 mei 2019

Club pellikaan breda prijzen

Een lidmaatschap wordt altijd samengesteld op basis van interesses, leeftij gezinssituatie en looptijd. Wie binnenkomt bij Club Pellikaan Breda ervaart het direct: dit is meer dan een sportschool.

Bij Club Pellikaan Breda geven we wekelijks vele groepslessen voor volwassenen en kinderen. Club Pellikaan aan met gemiddeld een 8. Facebookgroep met tips, motivatie webinars én je maakt kans op leuke prijzen! Club Pellikaan heeft het grootste aanbod fitness, rackets wellness onder dak. Vanaf mei gelden er nieuwe tarieven bij Club Pellikaan Breda. Profiteer deze maand nog van de oude tarieven bij inschrijving.


Ik heb echter de indruk dat je Pellikaan HealthClub in Breda bedoelt, een toko die niks met HealthCity te maken heeft. Club Pellikaan is een sportclub voor het hele gezin. Onderstaand vind je de tarieven van Club Pellikaan.

Club Pellikaan is niet meer weg te denken in Breda. Thebe Extra werkt samen met enkele gerenommeerde fitnesscentra in de regio, waaronder Club Pellikaan Breda, Goirle en Tilburg. Medifit Fysiotherapie Club-Pellikaan. Modern, luxe, een ervaren team en een persoonlijke sfeer; kenmerkend voor onze locatie . Club Pellikaan Breda een sportschool geschikt voor het hele gezin. Met een erg groot en uitgebreid aanbod is het een sportschool met veel luxe en service.


Openingstijden Club Pellikaan in Breda, overzicht met openingstijden en koopavonden van alle Club Pellikaan vestigingen in Breda. Baby High Tea: jaar jubileum Yoga voor Mama bij Club Pellikaan Breda. Kidsproofreporters bij Club Pellikaan Breda. Wil je meer weten over de tijden en de prijzen, dan kun je deze het beste bekijken op de website van Club . Wellness Club Pellikaan Breda biedt u na inspanning ontspanning aan door middel van een van onze massages. Voor deze leden geldt een speciaal actie.


Vervolgpakketten: Pakket 1: lessen € 19, . Op september opent Club Pellikaan haar deuren en in het. We gaan tenslotte over op een nieuwe identiteit en andere prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts