vrijdag 24 mei 2019

Sauna alphen aan de rijn review

Lees reviews van Orange Wellness Centre Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Nederland. De sauna,s zijn echt prima, zwembad fantastisch met prachtige . Orange Wellness Centre, Alphen aan den Rijn: Lees beoordelingen van echte reizigers. Het sauna complex is voorzien van diverse sauna's en een zwembad. Ooit begonnen als sauna bij een sportschool, is Orange Wellness Centre (Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland) nu een volwaardig sauna complex.


Bezoek Sauna, Beauty en Wellnesscomplex Orange Wellness Centre in Alphen aan den Rijn. Beleef een heerlijke dagje Sauna en Wellness al vanaf euro.

Wil jij ook een review voor Orange Wellness plaatsen, klik dan hier . Orange Wellness Centre aanbieding te Alphen a. Rijn, de hoogste sauna korting bij SpaOnline. Schrijf een review door in te loggen of te registreren:. Orange Wellness Club is dé sportschool in Alphen aan den Rijn. Orange Wellness Centre is een saunacentrum van middelgroot formaat, midden in het . Orange Wellness Centre is de sauna van Alphen aan den Rijn.


Orange wellness Centre heeft en diversiteit aan mogelijkheden. Sauna Orange Alphen aan den Rijn: Whirlpool (in een patio), Turks stoomba Finse sauna(70+95c), infraroodsauna, kleurensauna, zoutsteensauna, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts