vrijdag 31 mei 2019

Conservatorium rotterdam toelatingseisen

Toelatingseisen Vooropleiding Muziektheater schooljaar 2016-2017. Je wordt gevraagd om vier muziektheatersongs ten gehore te . Tijdens een auditie test een commissie je op je vaardigheden op je instrument, je muzikale gehoor (solfège) en je .

Om toegelaten te worden tot Codarts moet je een specifiek toelatingsauditie doen. Om toegelaten te worden tot onze hogeschool doe je een toelatingsexamen. Dit examen bestaat uit verschillende . De toelating van de opleiding Docent Dans bestaat uit twee onderdelen: een schrijfopdracht.

Codarts Rotterdam laat slechts een beperkt aantal studenten toe. Voor de Master Muziek gelden per instrument de volgende toelatingseisen. Let op: fluit (Klassieke Muziek) heeft speciale toelatingseisen. Op deze pagina zijn de toelatingseisen voor Dans te vinden.


Codarts Rotterdam als ze de zogenoemde capaciteitentest met gunstig . Codarts is een in Rotterdam gevestigde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus. Een vriend van me, die toevallig in Rotterdam conservatorium doet, zei tegen me dat ze . Conservatorium voorbereiding Rotterdam start bij School of Music! Onze docenten kunnen je precies vertellen wat je nodig hebt voor je toelating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts