vrijdag 3 mei 2019

Gel voor spieren

Breng een dun laagje van de gel aan op de te verzorgen plek. Masseer de gel zachtjes in totdat het door de huid is opgenomen. Ice Power Cold Gel Tube Voorraad Voorraad update.

Midalgan Extra Warm 60gr Voorraad Korting  . Ook wanneer uw spieren stijf zijn of pijnlijk aanvoelen. Het vertrouwde spierwrijfmiddel geeft een weldadige warmte aan uw spieren en. Atrosan Forte Gel: bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en bij pijn door kneuzingen.

Het bevat een sterke concentratie Arnica. Ice Power gel heeft een verkoelende werking op spieren en gewrichten, wat de pijn zal verminderen en de circulatie van het bloed bevorderen. PERSKINDOL Active Gel is geschikt voor gerichte plaatselijke behandeling van vermoeide en vastzittende spieren door sport, werk en alledaagse activiteiten. Als je spieren overbelast raken kunnen ze gemeen pijn gaan doen. Alleen via persoonlijk contact mogen wij je advies en informatie geven over Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel.


Spiroflor SRL gel is verkrijgbaar in een . Breng de gel naar behoefte tot keer per dag aan. Masseer zacht in op het pijnlijke huiddeel. Smeer het niet op wonden of een beschadigde huid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts