vrijdag 10 mei 2019

Openingstijden overbosch

In zwembad Overbosch kunt u vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten. Hier vindt u openingstijden en adresgegevens van het zwembad. Zwembad Overbosch in Den Haag heeft vijf baden, waaronder een peuterbad en een.

Kijk voor de actuele openingstijden op denhaag. Zwembad Overbosch openingstijden, prijzen, adres en meer! Zwembad Overbosch Den Haag: vijf baden, voor ieder wat wils!


Kijk voor actuele openingstijden op de website van het zwembad.

Op woensdag november heeft zwembad Overbosch gewijzigde openingstijden voor vrij zwemmen vanwege waterpolowedstrijden. In zwembad Overbosch kun je vrij zwemmen en meedoen aan verschillende. Zie website voor actuele openingstijden. Een moderne volledig uitgeruste dierenkliniek, met vestigingen in Oostvoorne en Stellendam. Ruime openingstijden met aandacht en tijd voor . Neem contact op met Sportrestaurant Overbosch.


Overbosch is gevestigd tussen de sporthal en het zwembad van Sportcentrum Overbosch. Overbosch is een 'combihal' samen met zwembad Overbosch. Sporten en velden in sporthal Overbosch in Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts