vrijdag 24 mei 2019

De bonte wever

Hotel, Events, Bedrijfsfeesten, Vergaderen, Fitness, Zwemparadijs, Bowling, Restaurants. De Bonte Wever is gelegen in Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe. Het is een verrassend nieuw All-in hotel, met een eigen sport- en .

Lees eerst een aantal van onze 13reviews . Bied nu gratis mee op toegangskaarten voor zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever. Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg. De Bonte Wever in Assen - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen!

Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last . De Bonte Wever Assen, Assen, Netherlands. Het multifunctionele hotel, sport- en.

De mooiste foto's van Hotel De Bonte Wever Assen in Assen en ook afbeeldingen van de directe omgeving. De Bonte Wever, Assen: Bekijk 1beoordelingen, foto's en aanbiedingen voor De Bonte Wever, gewaardeerd als nr. Koop De Bonte Wever Tickets via de Officiële Ticketmaster website. Bekijk hier Prijzen, Data en Event Informatie.


Hotel sport- en evenementencentrum De Bonte Wever in Assen gaat fors uitbreiden. Zo wordt het huidige viersterrenhotel uitgebreid met 78 . De Bonte Wever ligt vlakbij Vakantiepark Witterzomer. Hier is van alles te beleven voor jong oud. Bekijk de website voor meer informatie! Enige tijd geleden hebben wij u al gemeld dat De Bonte Wever is genomineerd voor de Zoover Award 'Beste Hotel'.


Centraal gelegen, nabij de Atreft u De Bonte Wever Assen, hét sport- en evenementencentrum van het noorden. Gelegen in het Asserbos, nabij het centrum van Assen en het natuurgebied de Drenthse Hondrug tref je all-inn hotel De Bonte Wever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts