dinsdag 21 mei 2019

Subtropisch zwembad port zelande

Een dagje zwemmen bij Center Parcs Port Zélande is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Uniek aan dit zwembad: Race van de wildwaterbaan . In de Turbo Tunnel stuwt een krachtige waterstraal je door een kronkelige tunnel - omhoog en omlaag!

Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Een dagje relaxen of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs PORT ZELANDE!


Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen!

Center Parcs Port Zélande openingstijden, prijzen, adres en meer! Kom zwemmen in het subtropisch zwembad Aqua Mundo, waar iedereen zich kan . Lees reviews van Zwembad Aqua Mundo Port Zelande Ouddorp. Werd naar mijn idee wel goed schoon gehouden, maar echt niet subtropisch! In de Aqua Mundo in Port Zélande kunt u rustig pootje baden een sauna nemen. U beleeft dit alles in een mooie subtropische omgeving, bij een aangename . Center Parcs Port Zélande is een groot vakantiepark gelegen in het midden van de.


Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, . Aqua Mundo Port Zélande is onderdeel van het gelijknamige Center Parcs-park in het Zuid-Hollandse Ouddorp.

Dit subtropische zwembad staat garant voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts