woensdag 8 mei 2019

Hybride fitness fiets

Een hybride fiets kenmerkt zich door de brede inzetbaarheid. Hybride fietsen hebben een lekkere sportieve zithouding en toch behoorlijk comfortabel. Een trekking fiets is een cross-hybride of een fitness fiets maar dan aangekleed met .

Een crosshybride fiets is een echte multi-tasker. Deze fietsen zijn de ideale combinatie tussen een mountainbike en een racefiets. Hallo, Direct maar ff met de deur in huis vallen.


Mijn keus is gevallen op een fitness hybride fiets.

Aangezien ik tikkeltje te zwaar ben wil ik het . View topic - Beginner zoekt fitnessfiets, of. View topic - Racefiets of Fitness Bike. De fitness fiets is net als de crosshybride fiets een sportieve variant van de hybride fiets maar deze is . Een hybride fiets koop je bij de grootste fietsenwinkel van Nederland. Is een hybride fiets nog niet sportief genoeg?


Kijk dan bij de sport variant van een hybride; de fitness fiets. Deze zijn er in speciale heren en dames uitvoeringen. Trek Fitness FX hybride collectie 2017: Trek FX Fitness Hybrides - Fitness Fietsen Trek heeft in de 20collectie de gehele lijn opgerfrist en uitgebreid.

Spring naar Fitness Bike - De crossover van een sporthybride en een racefiets, alle voordelen van een snelle racefiets gecombineerd met het comfort en . Is de racefiets té sportief maar wil je wel aan de conditie werken? Met de wat bredere banden heb je net dat beetje extra .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts