maandag 13 mei 2019

Fitland xl sittard

Fitland XL Sittard bestaat uit vier grote groepsleszalen, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone en . Bowlen Sittard: betekent hypermoderne bowlingbanen bij Fitland XL Sittard! Combineren met een hapje eten bij Restaurant Medals Sittard is ook mogelijk!

Wellnessresort Sittard - Genieten van een dagje sauna, wellness en beauty in het mooiste wellnessresort van Limburg. Hotel - Wellnessresort - Restaurant Medals - Fitnesscentrum - Bowling.

Aan de rand van Sittar middenin de Sportzone Limburg, direct naast het stadion van Fortuna Sittard vindt u Fitland XL Sittard. De hotelreceptie is via de ingang van Fitland XL Sittard bereikbaar, vanuit de kamer wandelen gasten direct naar het Wellnessresort. Fitland Sittard (opening najaar 2013) met o. Wellnessresort, Sport, Bowling, Restaurants.


De Topsporthal Fitland XL Sittard is de grote sporthal in het Fitland XL Sittard en onderdeel van het project van Sportzone Limburg.

De eerste wedstrijd in Fitland wordt niet alleen een première voor de spelers van OCI-Lions, maar natuurlijk ook voor de staf en de vrijwilligers. In Fitland XL Sittard verbaas je je over alle mogelijkheden: op en top wellness beleef je hier met de diverse soorten sauna's, een hamam, een kruidenbad of . Hampshire Hotel - Fitland Sittar Sittard: Bekijk beoordelingen, foto's en aanbiedingen voor Hampshire Hotel - Fitland Sittar gewaardeerd als nr. Projectontwikkelaar, woningcorporatie, bedrijf of particulier, wij leveren u de beste oplossing tegen de beste prijs. Zelfstandig werkend kok - p Werken op één van de locaties van de Fitland Groep staat garant voor afwisseling, uitdaging en veel plezier binnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts